e learning nvj

— woensdag 1 juni 2022, 09:11 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Prijs voor Onderwijsjournalistiek 2022 geopend

ANP

De organisatie achter de Nationale Prijs voor de Onderwijsjournalistiek roept geïnteresseerden op producties in te zenden. De inzendtermijn opende vandaag. Tot 31 juli 2022 kan worden ingezonden; in augustus volgen de nominaties. Laatste wijziging: 1 juni 2022, 09:12

Werk dat voor de prijs in aanmerking komt moet oorspronkelijk, Nederlandstalig journalistiek werk zijn, bedoeld voor een breed publiek. In welke vorm het verscheen is niet relevant.

Het moet gaan om feitelijke onderzoeken en analyses. Columns en soortgelijke opiniestukken komen niet in aanmerking. De producties moeten zijn verschenen in de periode 1 november 2020 tot 1 juli 2022.

Inzenden kan via de website van de Stichting Stimulering Onderwijsjournalistiek en de Stichting Onderwijsfonds COCMA. Aan de prijs is een geldbedrag van 2000 euro verbonden.

De jury bestaat uit: Jasper Beckering (leraar voortgezet onderwijs), Gretha Pama (journalist van NRC), Peter de Vries (collegelid Grafisch Lyceum Utrecht, voorheen o.a. hoofdredacteur van de Gooi- en Eemlander en directeur School voor Journalistiek, Utrecht) en Herman van de Werfhorst (hoogleraar Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam).

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.