— woensdag 16 augustus 2017, 15:43 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Mercurs 2017 geopend

De inzendtermijn voor de twintigste editie van de grootste tijdschriftenprijs van Nederland, de Mercurs 2017, is geopend. Tot en met 4 oktober kan er werk ingezonden worden. Dit jaar worden er prijzen uitgereikt in elf categorieën. De Mercurs worden uitgereikt op 14 december in het DeLaMarTheater in Amsterdam.

Voor negen van de elf categorieën kan nu inzendingen worden verstuurd. Dat zijn de Mercurs voor Artdirection van het Jaar, BeLOFte van het Jaar, Cover van het Jaar, Hoofdredacteur van het Jaar, Lancering van het Jaar, Magazinemerk van het Jaar, Marketingactie van het Jaar, Merkinnovatie van het Jaar en Reportage van het Jaar. Alleen voor de Mercur d’Or / LOF-prijs en voor de Betapress Mercur Tijdschriftenretailer kan niet ingezonden worden.

De categorie Magazinemerk van het Jaar is nieuw. De prijs is een samenvoeging van de prijs voor Magazine van het Jaar en Mediamerk van het Jaar. De organisatie wil met de nieuwe categorie de crossmediale ontwikkeling van magazines meenemen in de prijsuitreiking.

Bekijk meer van

Mercurs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.