Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 31 oktober 2014, 08:00

Nominaties Mercurs 2014 bekend

Bij de prijsuitreiking van de Mercurs 2014 op woensdag 10 december, maken in totaal 33 genomineerden kans op een prijs. Dat blijkt uit de lijst met nominaties die de jury vandaag bekend maakt. Esquire, Flow, Quest, Volkskrant Magazine en vtwonen doen een gooi naar de titel Tijdschrift van het Jaar. Daarnaast zijn hoofdredacteur Olivier Heimel (Runner’s World), Thomas Hendriks (Quest), Edwin Reinerie (Winq|GK), Daan Roovers (Filosofie Magazine) en het duo Astrid van der Hulst en Irene Smit (Flow) genomineerd voor de Mercur Hoofdredacteur van het Jaar. In totaal worden er dit jaar 8 Mercurs uitgereikt. Naast de al genoemde categorieën zijn er onder meer prijzen voor de lancering van het jaar, de innovatie van het jaar en de tijdschriftreportage van het jaar. Bekijk de complete lijst met genomineerden hier (pdf).

Bekijk meer van

Mercurs

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.