website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Inzendtermijn Golfpersprijs 2017 geopend

Lars Pasveer — Geplaatst in persprijs op dinsdag 17 oktober 2017, 16:26

Koen Suyk / ANP

Koen Suyk / ANP

Nieuws

Journalisten, fotografen en programmamakers die rond het thema golfsport producties hebben gemaakt worden uitgenodigd om hun nominaties in te sturen voor de jaarlijks Golfpersprijs, een waardering voor vertegenwoordigers van de professionele golfmedia.

Nieuw dit jaar is het loslaten van vaste categorieën tekst en beeld. Digitale media hebben dat onderscheid voldoende vervaagd zodat de jury vanaf nu de inzendingen zelf beoordeelt. Er worden twee of drie werken uitgekozen; de definitieve nominaties worden op 27 november aanstaande onthuld.

De uiteindelijke winnaar van de Golfpersprijs wordt bekend gemaakt tijdens het NGF Golfgala op donderdag 14 december 2017. In de jury zitten vertegenwoordigers uit alle betrokken organisaties met als onafhankelijk voorzitter journalist en programmamaker Karel van de Graaf.

Voorwaarden om mee te kunnen doen zijn terug te vinden op de site van de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten

NB In een eerdere versie van dit artikel werd, door verkeerde informatie in het eerdere persbericht, gemeld dat de uitreiking óók op 27 november zou zijn. Dat is niet zo: die volgt op het NGF Golfgala van 14 december. Het artikel is bijgewerkt met deze nieuwe informatie.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

expertisedag 2019

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.