— dinsdag 17 oktober 2017, 16:26 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Golfpersprijs 2017 geopend

Koen Suyk / ANP

Journalisten, fotografen en programmamakers die rond het thema golfsport producties hebben gemaakt worden uitgenodigd om hun nominaties in te sturen voor de jaarlijks Golfpersprijs, een waardering voor vertegenwoordigers van de professionele golfmedia.

Nieuw dit jaar is het loslaten van vaste categorieën tekst en beeld. Digitale media hebben dat onderscheid voldoende vervaagd zodat de jury vanaf nu de inzendingen zelf beoordeelt. Er worden twee of drie werken uitgekozen; de definitieve nominaties worden op 27 november aanstaande onthuld.

De uiteindelijke winnaar van de Golfpersprijs wordt bekend gemaakt tijdens het NGF Golfgala op donderdag 14 december 2017. In de jury zitten vertegenwoordigers uit alle betrokken organisaties met als onafhankelijk voorzitter journalist en programmamaker Karel van de Graaf.

Voorwaarden om mee te kunnen doen zijn terug te vinden op de site van de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten

NB In een eerdere versie van dit artikel werd, door verkeerde informatie in het eerdere persbericht, gemeld dat de uitreiking óók op 27 november zou zijn. Dat is niet zo: die volgt op het NGF Golfgala van 14 december. Het artikel is bijgewerkt met deze nieuwe informatie.

Bekijk meer van

Golfpersprijs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.