word actief nvj klein

— woensdag 22 juni 2016, 10:16 | 0 reacties, praat mee

Uitreiking VOJN Awards verschoven naar oktober

De uitreiking van de VOJN Awards 2016 zijn om planmatige redenen verschoven naar oktober. De inzendtermijn voor de beste internetjournalistiek van Nederland wijzigt niet: die sluit op 7 juli aanstaande. Laatste wijziging: 22 juni 2016, 10:17

Alleen werk dat tussen 1 maart 2015 en 30 juni 2016 is verschenen, komt voor de prijs in aanmerking. De jury bestaat uit Piet Bakker (hoogleraar journalistiek Hogeschool van Utrecht), Bart Brouwers (ex-hoofdredacteur Spits! en Dichtbij.nl), Bert Vuijsje (oud-hoofdredacteur HP/De Tijd en voormalig chef van de Volkskrant), Zihni Özdil (opiniemaker), Hella Hueck (RTL Z) en Frederique de Jong (oud-presentator van het NOS Radio 1 Journaal).

In oktober zal de prijsuitreiking plaatsvinden in het auditorium van Dauphine in Amsterdam. Voorwaarden waar te nomineren producties aan dienen te voldoen staan op deze pagina.

Bekijk meer van

VOJN

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.