word studentlid

— donderdag 9 december 2021, 09:47 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn de Zilveren Camera 2021 geopend

Inzendtermijn de Zilveren Camera 2021 geopend
© Zilveren Camera

Er kan weer werk worden ingezonden voor de Zilveren Camera, de Nederlandse prijs voor fotojournalistiek. De inzendtermijn is weer geopend. Laatste wijziging: 10 december 2021, 10:44

De wedstrijd staat open voor beroepsfotografen met de Nederlandse nationaliteit (woonachtig in of buiten Nederland) en voor buitenlandse fotografen die in Nederland werken en wonen. Ook beroepsfotografen die niet zijn aangesloten bij een beroepsvereniging kunnen deelnemen.

Fotografen kunnen inzenden voor de volgende categorieën: Nieuws internationaal (enkel en serie), Nieuws nationaal (enkel en serie), Nieuws regio (enkel en serie), Documentaire nationaal (serie), Documentaire Internationaal (serie), Portret (enkel en serie), Politiek (enkel en serie), Sport (serie), NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar (enkel), Kunst, Cultuur en Entertainment (enkel en serie), Natuur en Wetenschap (enkel en serie) en de Zilveren Camera.

Het beeldmateriaal moet in 2021 zijn gemaakt. Reportages/series waarmee al eerder is gestart en die (pas) in 2021 zijn afgerond kunnen ook worden ingezonden. Inzenden is mogelijk voor de Canon Zilveren Camera en voor de Prijs voor Storytelling. Beide prijzen hebben eigen wedstrijdvoorwaarden.

De winnaar ontvangt naast de Zilveren Camera wisseltrofee, een geldbedrag van 10.000 euro. De winnaar van de Prijs voor Storytelling ontvangt 5.000 euro, de winnaar van de Paul Peter Fotoprijs ontvangt 2.500 euro en een foto-opdracht ter waarde van 2.500 euro, de winnaar van de NSP/Zilveren Camera sportfoto van het jaar ontvangt 1.500 euro in cadeaubonnen.

Inzenden kan tot 1 januari 12:00 uur (CET). Voor meer informatie en voorwaarden: kijk bij Zilveren Camera

Bekijk meer van

Zilveren Camera

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.