— maandag 30 maart 2020, 16:09 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Anne Vondelingprijs 2019 geopend

1985: in de Tweede Kamer onthult Adam Vondeling een beeld van zijn vader, die in 1979 bij een auto-ongeluk omkwam | ANP

Het bestuur van de Anne Vondelingprijs - voor kritische, heldere, Nederlandstalige, politieke journalistiek - roept op tot het inzenden van eigen of andermans werk voor de editie van 2019.

Journalisten die in aanmerking denken te komen voor deze prijs, kunnen zich vanaf nu melden. Ook hoofdredacties en politieke redacties kunnen bijdragen van redacteuren insturen. Het moet daarbij gaan om journalistieke producties die in 2019 zijn gepubliceerd in een dag- of weekblad, tijdschrift of op de website van een nieuwsplatform.

Dat moet de vorm hebben van een artikel(enreeks) of reportage. Boeken komen niet voor de prijs in aanmerking.

Inzenden kan tot 14 april 2020 via mailadres av-prijs@ziggo.nl. Helder en begrijpelijk gebruik van het Nederlands heeft de sterke aandacht van de jury.

Daarnaast kan worden ingezonden voor de Saskia J. Stuivelingprijs 2019, een prijs voor innovatieve, jonge of regionale journalisten, die veelal buiten het blikveld van de landelijke media blijven.

De Anne Vondelingprijs wordt mede mogelijk gemaakt door De Stichting Je Maintiendrai Fonds en wordt financieel gesteund door de Haagse PR-bureaus Hill en Knowlton; Meines, Holla en Partners; Publieke Zaken; Schinkelshoek&Verhoogd en The Hague Corporate Affairs .

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.