word studentlid

— maandag 30 maart 2020, 16:09 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Anne Vondelingprijs 2019 geopend

Inzendtermijn Anne Vondelingprijs 2019 geopend
1985: in de Tweede Kamer onthult Adam Vondeling een beeld van zijn vader, die in 1979 bij een auto-ongeluk omkwam | ANP

Het bestuur van de Anne Vondelingprijs - voor kritische, heldere, Nederlandstalige, politieke journalistiek - roept op tot het inzenden van eigen of andermans werk voor de editie van 2019. Laatste wijziging: 30 maart 2020, 16:11

Journalisten die in aanmerking denken te komen voor deze prijs, kunnen zich vanaf nu melden. Ook hoofdredacties en politieke redacties kunnen bijdragen van redacteuren insturen. Het moet daarbij gaan om journalistieke producties die in 2019 zijn gepubliceerd in een dag- of weekblad, tijdschrift of op de website van een nieuwsplatform.

Dat moet de vorm hebben van een artikel(enreeks) of reportage. Boeken komen niet voor de prijs in aanmerking.

Inzenden kan tot 14 april 2020 via mailadres av-prijs@ziggo.nl. Helder en begrijpelijk gebruik van het Nederlands heeft de sterke aandacht van de jury.

Daarnaast kan worden ingezonden voor de Saskia J. Stuivelingprijs 2019, een prijs voor innovatieve, jonge of regionale journalisten, die veelal buiten het blikveld van de landelijke media blijven.

De Anne Vondelingprijs wordt mede mogelijk gemaakt door De Stichting Je Maintiendrai Fonds en wordt financieel gesteund door de Haagse PR-bureaus Hill en Knowlton; Meines, Holla en Partners; Publieke Zaken; Schinkelshoek&Verhoogd en The Hague Corporate Affairs .

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.