— donderdag 6 oktober 2022, 07:27 | 0 reacties, praat mee

Inschrijving ‘Leidinggeven aan Journalistiek Onderzoek’ geopend

De NVJ Academy en de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) bieden samen de derde editie van de leergang ‘Zoek het uit - Leidinggeven aan journalistiek onderzoek’. De leergang start in november, aanmelden kan vanaf deze donderdag. Laatste wijziging: 6 oktober 2022, 09:49

De cursus richt zich vooral op redactiechefs, (adjunct-) hoofdredacteuren, eindredacteuren, samenstellers, coördinatoren en journalisten met perspectief op een leidinggevende functie.

Tijdens zes trainingsdagen krijg je antwoorden op vragen als: wanneer zet je in op een dossier, hoe manage je zo’n journalistiek project en wanneer publiceer je of kap je een onderzoek af? Hoe bereik en bewaak je journalistieke kwaliteit, ook bij stijgende productiedruk? Wat zijn je juridische en ethische verantwoordelijkheden als leidinggevende? 

Dankzij steun van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek kost deelname aan de leergang €1.250 per deelnemer. Voor freelancers met een KVK-nummer €625. Er is plek voor maximaal achttien deelnemers.

Belangstelling? Stuur een mail naar academy@nvj.nl.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.