— dinsdag 28 januari 2020, 15:52 | 0 reacties, praat mee

Inschrijving geopend voor de SvdJ Accelerator 2020

Mensen die zich willen vastbijten in een probleem waarmee de journalistiek zich geconfronteerd ziet met als einddoel een praktische oplossing te bieden, kunnen zich weer inschrijven voor het zogeheten Accelerator-programma van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ). Laatste wijziging: 28 januari 2020, 15:53

Nieuw dit jaar is de introductie van ‘Accelerator Light’, een serie inspirerende bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding naar eigen behoefte of verplichte bijeenkomst, zonder subsidie. Die staat naast de reguliere Accelerator, met verplichtingen, strakke begeleiding én subsidie.

Er is dit jaar 750.000 euro aan subsidie beschikbaar, iets minder dan vorig jaar. Het geld gaat enkel naar externe kosten, zoals bijvoorbeeld het inhuren van ontwikkelaars of het uitvoeren van gebruikerstests.

De SvdJ Accelerator duurt een half jaar en alle deelnemende teams krijgen intensieve, persoonlijke begeleiding. Deelnemende teams moeten investeren in tijd, beschikbaarheid bij alle bijeenkomsten en de ambitie hebben om ook ná het Accelerator-proces de oplossing verder te ontwikkelen.

Aanmelden voor de twee SVDJ Accelerator-programma’s kan tot en met 15 maart. De kickoff is op 9 mei van dit jaar. De aanmeldprocedure en andere regels rond het programma voor dit jaar vind je bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.