— dinsdag 24 juli 2018, 14:21 | 0 reacties, praat mee

Inschrijving Expeditie Bladenmaken 2018 van start

Overleg tijdens een eerdere editie van Expeditie Bladenmaken | COP

Van maandag 24 tot vrijdag 28 september organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP) de veertiende editie van Expeditie Bladenmaken, een kosteloze workshop voor redacteuren die werkzaam zijn voor publieks- en opinietijdschriften, omroepbladen en sponsored magazines.

De deelnemers moeten beschikken over minimaal twee en maximaal vijf jaar ervaring. Het programma biedt plek aan maximaal 20 deelnemers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en gedurende de week is overnachting in het Lloyd Hotel in Amsterdam voorzien.

“Elke dag liggen de ontmoetingen en activiteiten in het verlengde van een specifiek thema. Centraal staan het denken in extensies, het stimuleren van creativiteit en het delen van kennis en ervaring met deskundigen en kopstukken uit het vak”, aldus de organisatoren.

De deelname is gratis, maar “wel verwachten we dat je alle dagen en avonden meedoet met maximale inzet”, aldus COP.

Wie kans wil maken op deelname moet zich via bladenmaken.org inschrijven. De inschrijving sluit op 23 augustus 2018 en het aantal plaatsen is dus beperkt. Eind augustus krijgen inschrijvers te horen of ze kunnen deelnemen. Meer bij de NVJ

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.