— zaterdag 17 januari 2015, 11:37 | 0 reacties, praat mee

In maart noodstroom voor NOS

De NOS moet eind maart beschikken over een eigen noodstroomvoorziening die ingeschakeld wordt op momenten dat de publieke omroep getroffen wordt door een stroomstoring. Om de noodvoorziening te realiseren zijn eerder deze week twee reusachtige aggregaten vanuit Istanboel naar Hilversum versleept. De twee aggregaten worden in de loop van de komende weken geïnstalleerd. De noodstroomvoorziening wordt opgebouwd om storingen zoals die van 3 november 2013 te ondervangen. Op die dag viel de spanning in een groot deel van het Mediapark uit, waardoor verschillende zenders uit de lucht gingen. Uitzendingen die wel doorgang vonden, zoals die van NOS Studio Voetbal, speelden zich af in het schemerduister of bij kaarslicht. Meer bij de NOS

Bekijk meer van

NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.