— donderdag 9 november 2017, 08:51 | 0 reacties, praat mee

Ilvy Njiokiktjien toegetreden tot VII-fotoagentschap

In 2014 won Ilvy Njiokiktjien de Zilveren Camera - niet voor het laatst dat ze in de prijzen viel. | Bas Czerwinski / ANP

Fotografe Ilvy Njiokiktjien heeft zich deze maand aangesloten bij het internationale fotoagentschap VII Photo Agency. Haar toetreding is onderdeel van een flinke aanwas van nieuwe fotografen en filmmakers. VII, dat in september 2001 werd opgericht, noemt de uitbreiding een belangrijke stap voor de toekomst van het agentschap.

Een van de eerste klussen die mede-oprichter James Nachtwey moest doen, was 9/11 verslaan. De fotos’s die hij die dag maakte zijn iconisch geworden.

Njiokiktjien, die in internationale media publiceert en diverse prijzen in de wacht sleepte, is trots op haar lidmaatschap van VII: “Toetreding tot VII betekent voor mij een grote internationale erkenning voor mijn werk en het biedt mij de kans om verder te groeien als fotograaf.”

Op de site heeft ze een portfolio-profiel. Naast Njiokiktjien traden nog zeven fotografen toe en werden vier zogeheten emeritus-leden verwelkomd. Een volledige lijst van leden staat op de VII-website.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.