Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 9 juli 2019, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur verruilt Cobouw voor am:

Theo van Vugt vertrekt 1 september na 2 ,5 jaar als hoofdredacteur bij Cobouw om aan de slag te gaan bij het verzekeringsplatform am. Hij volgt daar uitgever/hoofdredacteur Jannie Benedictus op, omdat ze het tijd vond worden voor wat anders.

Van Vugt is een oude bekende van am:. Voordat hij bij Cobouw kwam werken was hij al vijf jaar hoofdredacteur van am. Beide titels zijn uitgaves van uitgeverij Vakmedianet. “De verzekeringswereld is dynamisch en onderhevig aan ingrijpende veranderingen. Ik wil am: de goed geïnformeerde én kritische beschouwer van de branche houden en met de bestaande redactie gaat dat zeker lukken. Waar we voorheen veel goede informatie via de site gratis weggaven staan we nu voor de opgave om daar geld voor te vragen. En dat kan alleen met artikelen die de verzekeringswereld raken en echt nieuw zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.”

Van Vugt is van origine historicus en was eerder hoofdredacteur bij de vaktitels Adformatie en Tijdschrift voor Marketing.

Er wordt momenteel gezocht naar een opvolger van Van Vugt bij Cobouw. Villamedia sprak vorig jaar nog met Van Vugt over de online strategie van Cobouw in de rubriek ‘De online lessen van…’ Meer bij Cobouw / am:

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.