— vrijdag 2 september 2016, 07:44 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur Marijn Schrijver weg bij Nieuwe Revu

UPDATE Marijn Schrijver is gestopt als hoofdredacteur van Nieuwe Revu. Schrijver begon daar in april vorig jaar. Eerder dit jaar vertrok zijn adjunct-hoofdredacteur Casper Sikkema naar Vice. Het vertrek van Schrijver wordt via Twitter gemeld door Paul van Riessen. Schrijver zelf wil het nieuws niet toelichten. 'Op advies van mijn NVJ-advocaat zeg ik niets.' Dat duidt op een gedwongen vertrek.

Schrijver zei kort na zijn aanstelling tegen Villamedia: ‘We willen scherp, betrouwbaar en zeker niet voorspelbaar zijn. In Nieuwe Revu moet je verhalen tegenkomen die je nergens anders leest.’

Adjunct-hoofdredacteur Jonathan Ursum neemt het stokje van Schrijver over, blijkt uit zijn biografie op Twitter. Daarin vermeldt de voormalig Quote-redacteur, die in juni aantrad als adjunct inmiddels hoofdredacteur van het weekblad te zijn. Directeur van Pijper Media Anton Pijper beaamt dat. Ook hij wil inhoudelijk niet ingaan op het vertrek van Schrijver.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.