— dinsdag 25 juni 2013, 13:26

Hoofdredacteur vertrekt bij Opzij

Na vijf jaar gaat hoofdredacteur Margriet van der Linden weg bij maandblad Opzij. Dat maakte zij vanmorgen op de redactie bekend. In 2008 volgde zij Cisca Dresselhuys op, die na 27 jaar met pensioen ging. Het was de taak van Van der Linden Opzij in de huidige tijd te plaatsen. "Dat is, ondanks een lastige markt, gelukt. Oude en nieuwe thema’s duiken met hernieuwd elan op. We hebben altijd de discussie en de reuring weten te creëren en vast te houden. Juist nu blijkt emancipatie, het feminisme, weer een belangrijk topic. Daar heb ik zelf ook altijd in geloofd", aldus Van der Linden. "Het was een eer deze functie te bekleden, dit mooie tijdschrift is in goede handen en weet zich verzekerd van een toekomst." Uitgeverij Weekbladpers Media hoopt dat Van der Linden op enige manier verbonden zal blijven aan het tijdschrift.

Bekijk meer van

Transfers Opzij

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.