— woensdag 26 maart 2014, 09:00

Narinx van ELLE naar Harper’s Bazaar

Hoofdredactrice Cécile Narinx vertrekt na tien jaar bij tijdschrift ELLE om voor Hearst Magazines - tevens uitgever van ELLE - de Nederlandse editie van Harper's Bazaar te gaan leiden. Narinx is 'apetrots' op de interne overstap en zegt dat ze ELLE vreselijk zal missen. Harper's Bazaar is het oudste modeblad ter wereld, dat al 150 jaar bestaat en bekend staat om een journalistieke aanpak, hoogstaande fotografie en iconische covers. Het magazine, dat in 1867 voor het eerst uitkwam, verschijnt momenteel in 30 landen - Nederland niet meegeteld. Harper's Bazaar heeft één zogeheten global fashion director die ook voor de Nederlandse editie modeseries zal overzien. De Nederlandse editie van het maandblad moet dit najaar in de schappen liggen.

Bekijk meer van

Transfers Hearst Magazines

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.