— woensdag 12 augustus 2015, 09:10 | 0 reacties, praat mee

‘Holleeder column aanbieden was fout’

ANP / Robin van Lonkhuijsen

Beroepscrimineel Willem Holleeder een half jaar lang iedere week een column laten schrijven in weekblad Nieuwe Revu was 'helemaal geen goede beslissing'. Dat schrijft Erik Noomen in de Varagids van deze week. Daarin reconstrueert de voormalig hoofdredacteur van Nieuwe Revu de samenwerking met 'De Neus'. “Komisch zijn Holleeders klachten dat de oplage niet steeg omdat 'al zijn fans' de column in het niet dichtgesealde 'boekie' gewoon voor het tijdschriftvak lazen”, aldus Noomen. “Drammerig zijn pogingen me een iPad af te troggelen, of ons marketingbudget te willen gebruiken voor een clip van het nummer dat hij met Lange Frans heeft opgenomen. Het wordt snel duidelijk dat ik niet een pact heb gesloten met de meest empathische persoon.” Lees meer in de Varagids (betaald, via Blendle)

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.