— dinsdag 30 oktober 2018, 15:04 | 0 reacties, praat mee

Chantal Janzen zelf verder met platform &C

Het platform &C van Chantal Janzen en Marco Geeratz verlaat MediaLane en gaat zelfstandig verder. MediaLane concentreert zich voortaan op televisie en live entertainment. Dat maken beide bedrijven bekend in een persbericht.

Sinds de introductie in het voorjaar van 2017 heeft &C ‘een stevige marktpositie verworven’, claimt het zelf. De novembereditie van het magazine verschijnt in een oplage van 100.000 exemplaren. Het online platform meldt een maandelijks uniek bezoekersaantal van 300.000, de Instagram community heeft 125.000 volgers en het YouTube-kanaal ruim 57.000 abonnees.

Chantal Janzen: ‘We hebben veel gesprekken met elkaar gevoerd over de toekomst van MediaLane en daarmee ook de toekomst van &C. Het was voor ons ideaal om in het veilige huis van MediaLane de opstart van &C te mogen maken.’

Mede-initiatiefnemer Marco Geeratz: ‘We zijn nu ook zover dat wij de verdere ontwikkeling van &C als onafhankelijk platform zelf kunnen oppakken.’

Bekijk meer van

Chantal Janzen &C

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.