training eu starters

— donderdag 13 december 2012, 09:22

Herrgesell wordt Senior Vice President bij Turner Broadcasting System International

Laatste wijziging: 13 december 2012, 10:26

Oliver Herrgesell (50) is benoemd tot Senior Vice President of Communications bij Turner Broadcasting System International. Herrgesell wordt verantwoordelijk voor de public relations in de markten buiten de Verenigde Staten. Als hoofd internationale communicatie, zal Herrgesell de strategische lijnen uitzetten voor Turners multinationale communicatie- en PR- staf in Europa (waaronder Nederland en België), het Midden-Oosten, Afrika, Latijns- Amerika en Azië/Pacific.
Herrgesell was eerder executive vice president of communications, public affairs & marketing voor de RTL Group in Luxembourg. Daarvoor was hij hoofd pers en interne communicatie bij Bertelsmann AG, en journalist en redacteur bij de kranten Die Woche en Berliner Zeitung en de tijdschriften Wiener, Tempo en Stern.  Hij produceerde ook televisieprogramma’s voor de ORF en Premiere/Sky Deutschland. Hij ontving diverse prijzen voor zijn journalistieke werk. Herrgesell studeerde geschiedenis en politieke wetenschappen aan de Universiteit van Wenen.

Bekijk meer van

Transfers Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.