— maandag 8 juni 2020, 16:14 | 0 reacties, praat mee

Hélène Vletter-van Dort in raad van toezicht NPO

© NPO

Hélène Vletter-van Dort is per 1 mei 2020 toegetreden tot de raad van toezicht van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), meldt de NPO.

Vletter-van Dort studeerde rechten aan de Universiteit van Leiden, begon haar carrière als advocaat en was commissaris bij onder meer de Nederlandsche Bank en Fortis Bank Nederland. Ook was ze hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de New York University. Ze is onder meer commissaris (vice-voorzitter) bij NN-Group, president-commissaris van Intertrust N.V. en hoogleraar Financial Law en Governance aan de Erasmus School of Law.

De raad van toezicht van de NPO, onder leiding van voorzitter Tjibbe Joustra, bestaat verder uit Lizzy Doorewaard, Maarten van Beek, Eelco de Boer, Femke den Boer en Frank Vrancken Peeters.

Bekijk meer van

Hélène Vletter-van Dort

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.