— woensdag 30 december 2020, 13:41 | 0 reacties, praat mee

Hans Verstraaten (62) overleden

Oud-hoofdredacteur van onder mee RetailTrends en Nieuwe Revu, Hans Verstraaten, is dinsdag op 62-jarige leeftijd overleden. Hij volgde bij Revu in 1989 Derk Sauer op en gaf tot 2000 leiding aan het tijdschrift. Leon Verdonschot, die jarenlang onder Verstraaten heeft gewerkt, zegt tegen Revu: 'We hebben een tijdschrifticoon verloren.'

Over de Revu-redactie die hij leidde, schreef Verstraaten twee jaar gelden in een terugblik: ‘Voor de buitenwacht werd het blad gemaakt door één grote, gezellige familie, maar als je die familie wat beter leerde kennen dan was het één grote, afgunstige, naargeestige familie van kolossale ego’s. Ik leidde een verzameling talentvolle kutkinderen.’

Later is Verstraaten nog hoofdredacteur geweest van Management Team en bij Readershouse/Hearst heeft hij aan het hoofd gestaan van 13 autobladen, waarvan 12 sponsored magazines en ook was hij hoofredacteur van RetailTrends, waar hij nog senior editor was.

Meer bij RetailTrends en Nieuwe Revu.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.