e learning nvj

— maandag 27 april 2009, 09:42

Trouw-journaliste Hageman overleden

UPDATE Trouw-redacteur Esther Hageman (51) is tijdens een fietsvakantie in de Verenigde Staten om het leven gekomen. Ze werd vorige week woensdag door een auto aangereden en overleed ter plaatse. Hageman begon haar journalistieke carrière op de parlementaire redactie van de Volkskrant en werkte de afgelopen 15 jaar bij Trouw. Daar werkte Hageman eerst als chef-onderwijsredactie, later redacteur van het katern De Verdieping. Ze schreef daar 'Naschrift', necrologieën van gewone Nederlanders. Gerbert van Loenen, adjunct-hoofdredacteur Trouw meldt verslagenheid op de redactievloer. "We verliezen een lieve, slimme en eigenzinnige collega. Het is wonderlijk dat we Esther binnenkort zullen gedenken in het door haarzelf opgezette Naschrift." De formele afwikkeling van het ongeluk is nog in gang; het is op het moment van schrijven onbekend wanneer de uitvaart van Hageman zal plaatsvinden. Meer bij Trouw Laatste wijziging: 27 april 2009, 11:44

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.