word studentlid

— zaterdag 31 december 2022, 15:53 | 0 reacties, praat mee

Gestolen Top 2000-letters terug bij Beeld & Geluid in Hilversum

Gestolen Top 2000-letters terug bij Beeld & Geluid in Hilversum

De gestolen letters T, O en P van het NPO Radio 2 Top 2000-logo bij Beeld & Geluid in Hilversum zijn terug. Dat maakt de NPO zaterdag bekend. De letters werden in de nacht van woensdag op donderdag gestolen door oudejaarsvereniging De Geitefok als nieuwjaarsstunt. Laatste wijziging: 31 december 2022, 15:56

“Natuurlijk zijn er naast de NPO Radio 2 Top 2000 ook allerlei andere eindejaarstradities”, zegt Peter de Vries, zendermanager van de NPO.

“Tegelijkertijd mag het niet zo zijn dat de ene traditie ten koste van de andere gaat. Ons verlichte beeldmerk is één week per jaar een populair fotodecor voor veel Top 2000 Café-bezoekers, afkomstig uit tal van dorpen en steden. We vinden het dan ook TOP dat de letters, met dank aan de politie en de coöperatieve houding van de ‘letterleners’, net op tijd terug zijn om de lijst van heel Nederland in stijl af te kunnen sluiten.”

De Geitefok maakte vrijdagavond een ronde door het dorp Oldeberkoop met de gestolen Top 2000-letters. De vereniging beloofde al de letters zaterdagochtend terug te zetten voor de deur van het Top 2000 Café. De NPO deed aangifte en de politie liet weten het OM te hebben verzocht een strafrechtelijk onderzoek te starten.

Bekijk meer van

Top 2000

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.