— vrijdag 25 november 2016, 15:38 | 0 reacties, praat mee

Genomineerden voor de Marconi Awards 2016 bekend

© Matthew Keefe / Flickr

De genomineerden voor de Marconi Awards 2016 in de categorieën ‘Aanstormend Talent’ en ‘Beste Zender’ zijn bij Jurgen van den Berg in het NOS Radio 1 Journaal bekendgemaakt.

De genomineerden in de categorie ‘Aanstormend Talent’ zijn Eva Cleven (NPO FunX / VPRO), Rob Janssen (NPO 3FM / KX Radio / AVROTROS) en Jordi Warners (SLAM!)

In de categorie ‘Beste Zender’ zijn de finalisten 100%NL, NPO Radio 2 en Radio 538.

De winnaar van de Marconi Oeuvre Award 2016 wordt op een later moment bekend gemaakt. De winnaar van de Marconi Impact Award wordt pas op de avond van de uitreiking bekend gemaakt.

De bekendmaking is de eerste opmaat van een reeks radioprijzen. Het publiek is hierna aan de beurt. De publieksprijzen kunnen vanaf 1 december worden gekozen via avrotros.nl/RadioRing. Daar is tot en met 15 december het beste radioprogramma en de beste radioman en beste radiovrouw te kiezen. Deze publieksprijzen, de Gouden RadioRing en de Zilveren RadioSter Man en Vrouw, worden net als de vakjuryprijzen allen uitgereikt op Het RadioGala van het Jaar, donderdag 19 januari 2017.

Bekijk meer van

Marconi Awards

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.