anner smart octo

— maandag 11 oktober 2010, 09:27

Geert Dales weg bij InHolland

Bestuursvoorzitter Geert Dales stapt op bij de hogeschool InHolland. Aanleiding is een verschil van inzicht met de raad van toezicht en de rest van het college van bestuur over de bestuursstijl die nodig is bij de onderwijsinstelling, meldt de Volkskrant. De medezeggenschapsraad van Hogeschool InHolland liet afgelopen vrijdag per brief weten geen vertrouwen meer te hebben in het college van bestuur. Vorige maand concludeerde een onderzoekscommissie, onder leiding van CDA'er Gerd Leers, dat er de hogeschool het verkrijgen van diploma's te eenvoudig had gemaakt. Dales krijgt het verwijt dat hij zich te veel toelegt op het zuiveren van zijn eigen naam en weinig betrokkenheid toont met de hogeschool. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.