word studentlid

— vrijdag 24 mei 2019, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Geen watersportblad Deining deze zomer

Geen watersportblad Deining deze zomer
© Jonathan Andrew

Het is journalisten Arno Beuken en Jim Post niet gelukt voldoende interesse te wekken voor hun nieuwe watersporttijdschrift Deining. Dus komt het tijdschrift er deze zomer niet. Ze wilden 7000 voorinschrijvingen en bleven steken bij 'enkele duizenden', meldt het duo. Laatste wijziging: 24 mei 2019, 12:50

Hun zoektocht naar aspirant-abonnees heeft wel zo veel kennis en ervaring opgeleverd dat Beuken en Post zinnen op een ander plan om in de watersport actief te blijven. Wat precies, willen ze nog niet zeggen.

Post en Beuken waren tot dit voorjaar respectievelijk redacteur en eindredacteur/interim-hoofdredacteur bij het ANWB-blad de Waterkampioen met toen 14.000 abonnees. De ANWB trok de stekker eruit en wilde niet meewerken aan een doorstart door de heren. Die hadden graag titel en lezers behouden.

Tijdens de afgelopen Hiswa watersporttentoonstelling in maart startten ze daarom de inschrijfperiode voor een nieuw watersportblad Deining Magazine, maar dat bracht onvoldoende beweging.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.