— dinsdag 24 november 2009, 12:00 | 0 reacties, praat mee

‘Geen staatsgeheimen bij Van der Graaf’

UPDATE De rijksrecherche en het Openbaar Ministerie (OM) hebben geen staatsgeheime documenten gevonden bij Telegraaf-journaliste Jolande van der Graaf. Dat heeft haar advocaat Victor Koppe gezegd. In juni viel de Rijksrecherche haar woning binnen en legde beslag op papieren en computers op verdenking van het bezit van staatsgeheime informatie. Van der Graaf had enkele artikelen over de inlichtingendienst AIVD geschreven. Een medewerker en oud-personeelslid van de AIVD werden in deze zaak gearresteerd omdat ze geheimen zouden hebben doorgegeven aan de journaliste. Koppe heeft het OM inmiddels verzocht de vervolging van Van der Graaf in de zogenoemde 'lekzaak' te stoppen. Daar is ze nog formeel verdachte. Meer bij de Pers

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.