— woensdag 15 mei 2013, 11:36

Friesch Dagblad vraagt financiële hulp

Het Friesch Dagblad heeft voor nog maar voor zo'n acht weken geld liggen. Daarom wordt er een beroep gedaan op lezers om de financiële positie van de krant te versterken. Het bestuur van de Vereniging het Friesch Dagblad kreeg voor dit voorstel dinsdagavond de handen op elkaar tijdens een ledenvergadering. Er zullen oproepen in de krant verschijnen en de circa 14.000 lezers krijgen deze week een brief thuis, licht hoofdredacteur/directeur Lútsen Kooistra toe. Doel is om op korte termijn 500.000 euro binnen te halen. Het bestuur van de vereniging, tevens het commissariaat van FD Holding BV, informeerde de ledenvergadering ook over het verloop van de gesprekken met andere kranten. Er is het aanbod van de aandeelhouders van NDC (Noordelijke Dagbladcombinatie, uitgeefster van Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden) om het Friesch Dagblad over te nemen. Met het Nederlands Dagblad worden gesprekken gevoerd over samenwerking. Meer bij Het Friesch Dagblad / Leeuwarder Courant

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.