— maandag 18 mei 2009, 08:58

Fotografen geslagen

Dit weekend hebben twee fotografen klappen gekregen bij het uitoefenen van hun vak. BN/De Stem-fotograaf Chris van Klinken heeft aangifte gedaan van mishandeling door de eigenaar van een cafetaria in Lepelstraat. Toen hij een foto wilde maken van het werk aan de nieuwbouw van de cafetaria kreeg Van Klinken van de eigenaar enkele vuistslagen in zijn gezicht en werd met een stalen pijp belaagd. Een foto bij BN/De Stem toont een gehavende Van Klinken. In Limburg kreeg fotograaf Gé Hirdes van De Limburger enkele klappen na een duel in de nacompetitie van het amateurvoetbal. De nacompetitie staat sinds jaar en dag bekend om de grote spanning die er op de duels staat. Ook de scheidsrechter kreeg na de wedstrijd klappen. Meer bij BN/De Stem / De Limburger

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.