— donderdag 4 juni 2015, 09:19 | 0 reacties, praat mee

Forse reorganisatie bij A&C Media

Uitgever A&C Media staakt met de productie van zondagsedities van de huis-aan-huisbladen en voegt die titels samen met de reguliere weekedities. Vanaf 15 juli verschijnen die nog één keer per week onder een nieuwe titel. De reorganisatie is op woensdag bekend gemaakt en wordt ingegeven door slechte resultaten bij de uitgeverij. In april stapte directeur Mark Vermeulen op na een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Loek Radix, directeur van moederbedrijf Media Groep Limburg, stelt dat de aangekondigde veranderingen tot een 'serieuze reductie' in banen zullen leiden. Laatste wijziging: 4 juni 2015, 13:51

De uitgeverij hoopt structureel 3 miljoen per jaar te besparen door het samenvoegen van de weekbladen en de ontslagen. Op dit moment werken er zo’n 130 mensen bij A&C Media, meldt 1Limburg.

Bekijk meer van

MGL A&C Media

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.