persveilig seminar

— woensdag 22 april 2015, 15:34 | 0 reacties, praat mee

Directeur A&C Media stapt op

Een verschil in inzicht over het te voeren beleid leidt tot het opstappen van de algemeen directeur van huis-aan-huisbladengroep A&C Media, Mark Vermeulen. Dat meldt 1Limburg, de gezamenlijke nieuwswebsite van Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad en omroep L1. Welke stappen er gezet worden naar de toekomst, laat hij in het midden. Vermeulen wil slechts kwijt dat hij daarover van mening verschilt met de aandeelhouder en directeur van MGL. A&C Media is samen met MGL, uitgever van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad, door aandeelhouder Concentra ondergebracht in een nieuwe vennootschap: Concentra Media Nederland BV. Laatste wijziging: 23 april 2015, 15:29

“A&C Media zit al langer in de rode cijfers. Om de continuïteit voor de toekomst te waarborgen, staat er een aantal noodzakelijke veranderingen op stapel. Een verandering waarbij ook een zeer intensieve samenwerking met onze zusterorganisatie noodzakelijk en onontkoombaar is. Om dit proces alle ruimte te geven, is het moment gekomen dat ik terug ga treden”, aldus Vermeulen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.