— dinsdag 12 januari 2021, 08:15 | 0 reacties, praat mee

Forbes waarschuwt bedrijven niet de oud-woordvoerders van Trump in dienst te nemen

© EPA

Het zakenblad Forbes komt met een opvallende waarschuwing. Namelijk dat bedrijven beter geen voormalige woordvoerders van de Amerikaanse president Donald Trump kan inhuren, want anders zal alle toekomstige communicatie van het bedrijf als leugens worden beschouwd.

“Huur een van Trumps fantasten in… en Forbes gaat ervan uit dat alles wat uw bedrijf of firma zegt, een leugen is. We gaan het onderzoeken, dubbelchecken en benaderen het met dezelfde scepsis als we met een Trump-tweet zouden doen,” schrijft Randall Lane, de Chief Content Officer van Forbes.

Hij verwijst en beschrijft leugens van verschillende woordvoerders van Trump, zoals Sean Spicer, Kellyanne Conway, Sarah Huckabee Sanders, Stephanie Grisham en Kayleigh McEnany.

Voormalige woordvoerders als Joe Lockhart, Ari Fleischer en Jay Carney verdienden miljoenen in het Amerikaanse bedrijfsleven na hun tijd in Het Witte Huis. “De leugenaars van Trump verdienen deze gouden parachute niet”, laat Forbes in het stuk weten. Meer bij Forbes / Adformatie

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.