— donderdag 5 januari 2012, 08:47 | 0 reacties, praat mee

Fontys zoekt journalistieke buddy’s

De Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg start een ‘buddyproject’. Het idee is dat beginnende (eerstejaars) studenten gekoppeld worden aan ervaren journalisten, zodat ze zo snel mogelijk en al tijdens de opleiding in contact komen met de beroepspraktijk. Om te beginnen zullen vijftig eerstejaars studenten worden uitgenodigd deel te nemen aan het programma. Ze worden voor minstens een jaar aan een journalist – ofwel buddy – gekoppeld. Fontys is voor dit project op zoek naar journalisten die zich bereid voelen een student een dag op sleeptouw te nemen. De student doet in ruil daarvoor een paar keer een 'journalistiek karweitje'. Verder mogen buddy en student zelf zien of en hoe ze de contacten onderhouden, aantrekken dan wel verwaarlozen. Voor aanmelden of meer informatie: Theo Dersjant m.dersjant@fontys.nl

Bekijk meer van

Fontys

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.