training eu starters

— maandag 1 februari 2021, 11:51 | 0 reacties, praat mee

Fontys Hogeschool voor Journalistiek heeft nieuwe directeur

© Paul Dijkstra

Gerrie Zwartjes is de nieuwe directeur van de Fontys Hogeschool voor Journalistiek (FHJ) in Tilburg. Ze volgt Marjo Spee-Rijnders op, die na tien jaar afscheid heeft genomen van de FHJ. Laatste wijziging: 1 februari 2021, 11:59

Zwartjes heeft zelf journalistiek gestudeerd en jarenlang op het snijvlak van journalistiek en communicatie gewerkt, bij de overheid en Omroep Brabant. Ze is sinds 2006 al werkzaam bij de Fontys Hogeschool voor ICT en heeft verschillende functies vervuld. Per 15 maart 2021 begint ze.

“In een verder verleden was ik zelf student op een HBO journalistiek; dit vakgebied ligt me nog steeds naar het hart. Het beroep van journalist is in mijn ogen erg relevant en onmisbaar, zeker gezien het huidige medialandschap en de ontwikkelingen op gebied van sociale media”, aldus Zwartjes. “Ik beschouw het als een enorme eer om als directeur zo’n instituut mee te mogen aansturen.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.