— maandag 1 februari 2021, 11:51 | 0 reacties, praat mee

Fontys Hogeschool voor Journalistiek heeft nieuwe directeur

© Paul Dijkstra

Gerrie Zwartjes is de nieuwe directeur van de Fontys Hogeschool voor Journalistiek (FHJ) in Tilburg. Ze volgt Marjo Spee-Rijnders op, die na tien jaar afscheid heeft genomen van de FHJ.

Zwartjes heeft zelf journalistiek gestudeerd en jarenlang op het snijvlak van journalistiek en communicatie gewerkt, bij de overheid en Omroep Brabant. Ze is sinds 2006 al werkzaam bij de Fontys Hogeschool voor ICT en heeft verschillende functies vervuld. Per 15 maart 2021 begint ze.

“In een verder verleden was ik zelf student op een HBO journalistiek; dit vakgebied ligt me nog steeds naar het hart. Het beroep van journalist is in mijn ogen erg relevant en onmisbaar, zeker gezien het huidige medialandschap en de ontwikkelingen op gebied van sociale media”, aldus Zwartjes. “Ik beschouw het als een enorme eer om als directeur zo’n instituut mee te mogen aansturen.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.