— dinsdag 27 augustus 2019, 13:20 | 0 reacties, praat mee

Flow Magazine gaat vaker verschijnen

Astrid van der Hulst en Irene Smit - © Truus van Gog

Het Sanoma mindstyle-magazine Flow verhoogt de verschijningsfrequentie. Het blad, dat 11 jaar geleden werd bedacht door Irene Smit en Astrid van der Hulst en vorig jaar de Mercur oeuvreprijs kreeg, verschijnt in 2020 niet acht, maar tien keer per jaar.

‘Waren het tien jaar geleden vooral veertigers die Flow kochten, inmiddels is duidelijk dat ook twintigers en dertigers behoefte hebben aan de levenslessen in Flow’, verklaart Smit op bladendokter.nl. Het magazine heeft een groeiende oplage. Volgens Smit laat de eerste helft van 2019 een groei zien van 25 procent ten opzichte van het jaar ervoor.

‘Daarnaast is er een enorme herwaardering voor papier gaande’, zegt Astrid van der Hulst, mede-creative director. ‘Papieren uitingen bieden rust en je kunt ze voelen en ruiken. Precies dat is wat we graag willen in een samenleving waarin er zo veel, vooral digitale, prikkels op ons afkomen.’

Meer bij bladendokter.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.