— vrijdag 8 april 2011, 14:49

Floortje Dessing gezicht van BVN

Programmamaakster en presentatrice Floortje Dessing is hét nieuwe gezicht van BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland met een dagelijkse selectie van de beste programma’s van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen. Dessing gaat als ‘hét gezicht van BVN’ onder meer de BVN trofee voor het 'Best bekeken programma' uitreiken, die tijdens het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek onder BVN-kijkers wordt gekozen. Daarnaast zal zij later dit jaar via de BVN facebookpagina, facebook.com/bvntv, chatsessies houden met BVN-kijkers. Via de BVN website, www.bvn.tv, zullen publicaties en optredens van Dessing aangekondigd worden. BVN is een samenwerkingsverband tussen Radio Nederland Wereldomroep, Nederlandse Publieke Omroep en VRT.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.