data als kans

— maandag 26 april 2021, 14:50 | 0 reacties, praat mee

Feest bij het AD: 75 jaar

© AD

Het AD bestaat op donderdag 29 april precies 75 jaar. Hoewel er geen groot feest kan worden gegeven laat de krant het jubileum niet ongemerkt voorbij gaan.

Er komt een digitaal feest onder leiding van Beau van Erven Dorens met live optredens van verschillende artiesten als Danny Vera, Guus Meeuwis en Lee Towers. Samen met Van Erven Dorens blikt de krant terug op 75 jaar nieuwsgeschiedenis. Hoe is de journalistiek veranderd? Hoe werkt sportjournalistiek? Wat is zo speciaal aan regionale verslaggeving?

Aan tafel bij Beau zitten hoofdredacteur Hans Nijenhuis en de columnisten Angela de Jong, Özcan Akyol en Heleen van Royen, columnist Willem van Hanegem, sportjournalist Sjoerd Mossou, misdaadverslaggever Yelle Tieleman, regioverslaggever Josselin Gordijn en coronachroniqueur schrijver Frank Poorthuis. Meer bij het AD

Bekijk meer van

AD

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.