— donderdag 1 september 2016, 16:47 | 0 reacties, praat mee

AD nieuwe mediapartner KNVB

© Marco de Swart / ANP

Het AD is de nieuwe mediapartner van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) en het Nederlands Elftal, zo meldt het AD. De deal wordt vanavond voorafgaand aan de oefenwedstrijd van Oranje tegen Griekenland ondertekend.

Het doel van de samenwerking die de KNVB en de Persgroep hebben geformuleerd luidt: ‘Aandacht voor voetbal. Lezen, kijken, spelen - op nationaal, regionaal en lokaal niveau.’ Aan de redactionele vrijheid van de redactie verandert de overeenkomst niets, zegt hoofdredacteur Hans Nijenhuis.

AD werkt al nauw samen met zeven regionale kranten van de Persgroep, ook uitgever van het AD, in het zuiden en oosten van het land, en ook lezers van die titels kunnen van de samenwerking profiteren.

De KNVB sluit hiermee een periode van 26 jaar samenwerking met de Telegraaf af. De voetbalbond geeft geen toelichting op de reden van dat afscheid. Een woordvoerder zegt bij Adformatie: ‘Het was een zeer langdurige relatie waarop op een correcte wijze onder normale wijze is afscheid genomen van elkaar.’

Bekijk meer van

Telegraaf KNVB AD

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.