— dinsdag 9 september 2008, 08:39

FD Outlook nieuw blad voor managers

FD Outlook, het management magazine van uitgeverij FD Mediagroep dat zich richt op de toekomst, wordt vandaag gelanceerd. “FD Outlook is een verhelderend magazine dat de lezer toekomstvisie, ideeën en opinies biedt”, aldus de uitgever. FD Outlook richt zich op ambitieuze CEO’s en managers die willen weten wat nodig is om hun ambities in de toekomst ook nog waar te maken. “Wat morgen gebeurt, staat nu in FD Outlook”, zegt Antoinette de Ridder, uitgever van het magazine. “FD Outlook is nadrukkelijk gericht op de toekomst. Het gaat over trends, en wat die voor zakelijke en politieke leiders kunnen betekenen. Het nieuwe magazine ligt vanaf woensdag 10 september in de winkel tegen de introductieprijs van 4,95 en zal zes keer per jaar verschijnen.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.