— donderdag 21 september 2017, 08:26 | 0 reacties, praat mee

FD komt met eigen versie Blendle Premium

Blendle biedt met Premium een selectie van 20 artikelen per dag voor tien euro per maand, het Financieele Dagblad komt nu met een mobiele app die voor hetzelfde bedrag 7 artikelen per dag biedt op het gebied van technologie en innovatie. Volgend jaar aangevuld met de domeinen financiën en ondernemerschap. De dienst heet fd ● focus. Laatste wijziging: 21 september 2017, 08:53

Elke werkdag voor het ontbijt wordt de App ververst. Deze stukken worden door de redactie handmatig geselecteerd en herschreven voor mobiel. Daarbij krijgt de lezer toegang tot de bij dit nieuws behorende achtergrondartikelen en updates op FD.nl.

FD hoopt op deze manier een jongere doelgroep aan zich te binden, laat hoofdredacteur Jan Bonjer in een persbericht weten.

‘We zien bij onze professionele doelgroep van het FD een steeds grotere noodzaak om snel en overzichtelijk relevante kwaliteitsjournalistiek tot zich te nemen. Met fd ● focus willen we aan deze behoefte voldoen zonder de journalistieke kernwaarden van het FD uit het oog te verliezen’.

Met fd ● focus zet het FD een belangrijke volgende stap op weg naar een toekomstbestendig businessmodel. De krant schakelde al definitief over naar een platform-onafhankelijke, omnichannel aanpak, met FD.nl als hoofduitgave. fd ● focus is de eerste digitale subuitgave van het FD.

Lees ook:
Interview met Jan Bonjer over de nieuwe aanpak van het FD

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.