— maandag 1 juli 2013, 09:08

FD kiest voor andere drukker

Het Financieele Dagblad is overgestapt naar een andere drukker, zo meldt de krant. Vanaf vandaag wordt het FD gedrukt bij Janssen Pers in Gennep. Oorzaak voor de overstap is dat de Amsterdamse drukkerij Dijkman Offset uitstel van betaling heeft moeten aanvragen. 'Om de continuïteit van de bezorging te kunnen garanderen hebben de hoofdredactie en de uitgever van het FD besloten dat de krant niet gedrukt kan blijven worden bij Dijkman. De drukker heeft zich tot op heden weliswaar een betrouwbare partner getoond, maar het was al langere tijd bekend dat zijn financiële situatie wankel was', aldus de krant. De krant is nog iets compacter geworden. Nadeel van de overstap is dat het FD eerder naar de drukker moet gaan omdat de persen verder weg staan; het transport naar de distributiepunten duurt aanzienlijk langer dan voorheen. Laatste wijziging: 13 augustus 2013, 21:13

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.