banner festival 23

— woensdag 13 april 2022, 13:48 | 0 reacties, praat mee

FD en BNR starten gidsdienst voor podcasts

© Pexels / RODNAE Productions

BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad zijn samen een nieuw platform gestart, dat als gids moet dienen in het groeiende podcastlandschap. Listn stuurt leden iedere week een selectie van de beste podcasts over economie, ondernemerschap, duurzaamheid, finance, politiek, technologie, carrière en leiderschap. Laatste wijziging: 13 april 2022, 13:53

De podcasts die Listn tipt, worden gekozen door experts van BNR en het FD. Naast de podcast uit de stal van de eigen uitgeverij FD Mediagroep, tipt Listn ook podcasts van de NPO, Elsevier, NRC, The New York Times, The Economist, The Wall Street Journal en andere bronnen. Leden die een podcast willen toevoegen, kunnen hun suggesties indienen middels een contactformulier.

De wekelijkse podcastgids wordt ook gepubliceerd op de Listn-website. Aanbevelingen op de site kunnen worden gefilterd op onderwerp.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.