— woensdag 29 september 2021, 15:49 | 0 reacties, praat mee

Evert van Dijk hoofdredacteur voor Dagblad van het Noorden

© Novum / Venema Media

Evert van Dijk gaat aan de slag als hoofdredacteur bij Dagblad van het Noorden. Hij volgt Erik Wijnholds op, die in juni vertrok.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Van Dijk is geen vreemde bij de krant: in 1991 trad hij in dienst van diens voorloper Nieuwsblad van het Noorden. De afgelopen acht jaar was hij algemeen hoofdredacteur van NDC mediagroep, dat onder andere het Dagblad van het Noorden uitgeeft.

De functie van algemeen hoofdredacteur vervalt bij de uitgeverij. De directie van NDC mediagroep wil de samenwerking tussen Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant versterken en kiest daarom voor twee gelijkwaardige hoofdredacteuren bij de titels. Zij zullen gezamenlijk de centrale de centrale redactie aansturen.

Van Dijk combineert zijn hoofdredacteurschap met de functie van directeur van NDC mediagroep. Naast Van Dijk treedt ook Alfred Meester toe tot de hoofdredactie van Dagblad van het Noorden.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.