— vrijdag 21 november 2014, 08:27

Erik de Zwart: bezem door Radio Veronica

De bezem door Veronica, kopt de Telegraaf. De ochtendkrant heeft een interview gehad met Erik de Zwart, sinds 1 november de nieuwe Station Director van Radio Veronica. „De luisteraars moeten weer thuiskomen op Radio Veronica”, zegt De Zwart. „We gaan op eigentijdse wijze terug naar de wortels van het oude Veronica, rebels en eigenwijs. Zo willen we de Roepie Roepie Vogel – als je ’m signaleert, kun je een prijs winnen – ook op social media inzetten.” Over de muziek zegt hij: „Radio Veronica wordt weer een stoere zender, voor mannen én vrouwen, met de beste hits uit ’80’s en ’90’s en een knipoog naar de zero’s, maar ook naar de ’70’s.” Verder blijkt dat er meer programma’s gemaakt gaan worden op het voormalige zendschip de Norderney, dat nu in Amsterdam ligt. Volgens de Zwart een symbool voor verandering: „Want laten we wel wezen: Veronica is The Original, de voorloper van haast alle huidige Nederlandse radiostations.”

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.