— vrijdag 24 september 2021, 14:00 | 0 reacties, praat mee

EO vraagt leden te doneren voor EO-Jongerendag

© Dirk Hol / ANP

De EO roept haar leden op te doneren om de aankomende EO-Jongerendag te kunnen financieren. Van de één miljoen euro die het organiseren van een Jongerendag kost, moet 350.000 uit fondsenwerving komen, meldt het Nederlands Dagblad.

Volgens BEAM, de jongerenafdeling van de EO en organisator van de Jongerendag, zijn de prijzen van de kaartjes al jaren bewust structureel te laag. Dit om zo veel mogelijk jongeren de kans te bieden het evenement te bezoeken. Het verschil kan echter niet langer uit eigen middelen betaald worden, zo meldt hun website.

De EO investeert nog steeds een aanzienlijk bedrag in de organisatie van de EO-Jongerendag, maar heeft niet de middelen om de volledige kosten te dragen, aldus Arjan Lock, directeur van de EO. “Als EO zijn we financieel gezien een stabiele organisatie, maar we hebben hoge ambities, waarin we afhankelijk zijn van het geld dat leden en donateurs aan de EO geven. Daarom kunnen we de EO-Jongerendag van 2022 alleen samen mogelijk maken”. Meer bij het Nederlands Dagblad

Bekijk meer van

EO BEAM

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.