banner festival 23

— maandag 19 december 2022, 10:23 | 0 reacties, praat mee

Emerce verschijnt niet meer in print en stapt volledig over op digitaal

© Emerce

Op 9 december verscheen de allerlaatste papieren versie van Emerce, een magazine over digitale media en marketing. De redactie heeft besloten om volledig over te gaan op digitaal. Laatste wijziging: 19 december 2022, 10:34

In het laatste nummer wordt onder meer gesproken met de uitvinder van het internet zelf, Sir Tim Berners-Lee. Volgens hem heeft het internet ‘een verkeerde afslag genomen’.

‘De allerlaatste print-editie dus – sinds begin 1998 (!). Maar dat betekent geenszins dat we stoppen met het brengen van verdiepende journalistiek. Voortaan vind je die namelijk direct terug op deze site’, schrijft de redactie. In het vervolg kunnen lezers een premium abonnement nemen á negen euro per maand om alle artikelen van Emerce te kunnen lezen op de website. Rond het faillissement van het blad in 2003 werd de print-editie ook enige tijd gestaakt, met een nieuwe eigenaar maakten de website en het magazine vervolgens weer een doorstart.

Bekijk meer van

Emerce

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.