— vrijdag 24 augustus 2012, 09:20

Elisabeth Murdoch valt familie af

Elisabeth Murdoch, dochter van mediamagnaat Rupert Murdoch, heeft flink uitgehaald naar haar familie tijdens het MediaGuardian Edinburgh International Television Festival, waar ze sprak voor leidinggevenden uit de televisiebranche. De familie Murdoch is het afgelopen veelvuldig negatief in het nieuws gekomen door het afluisterschandaal. Tijdens de MacTaggart-lezing gaf Elisabeth Murdoch kritiek op het gebrek aan waarden bij het bedrijf. Vooral haar broer, James Murdoch, moest het flink ontgelden. Hij gaf drie jaar geleden de MacTaggert-lezing en zei toen dat dat winst de enige betrouwbare, duurzame en eeuwigdurende zekerheid is om onafhankelijk te blijven. Volgens zijn zus is James Murdoch echter wat vergeten: 'winst zonder doel is een recept voor een ramp'. Meer bij The Guardian I en II / Reuters

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.