— maandag 25 juni 2012, 14:43 | 0 reacties, praat mee

Einde voor papieren Intermediair

Het tijdschrift Intermediair wordt vervangen door een digitaal magazine met dezelfde naam. Dat plan hebben De Persgroep en VNU Media bekendgemaakt. Het verdwijnen van het weekblad is een direct gevolg van de samenvoeging van recruitment-activiteiten van De Persgroep en VNU Media. In mei werd bekend dat De Persgroep Nederland samen met investeringsmaatschappijen overeenstemming heeft bereikt over de overname van VNU Media. De NMa zag ook geen bezwaren tegen de voorgenomen overname. Door het samenvoegen van de recruitment-activiteiten van Intermediair, de Volkskrant, vkbanen.nl, AD, Trouw en Het Parool verdwijnen straks ongeveer honderd banen bij de commerciële, redactionele en ondersteunende afdelingen. Door onder meer een vrijwillige vertrekregeling zullen gedwongen ontslagen zo veel mogelijk worden voorkomen. Over een Sociaal Plan is overleg gaande met de ondernemingsraden en de vakorganisaties. De nieuwe onderneming telt straks 200 fte. Het digitale magazine Intermediair moet een spilfunctie krijgen binnen het nieuwe platform.

Bekijk meer van

De Persgroep

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.