NVJ compleet lid

— maandag 9 oktober 2023, 16:49 | 0 reacties, praat mee

EenVandaag-verkiezingsdebat met ruim 1000 studenten in Ahoy

EenVandaag-verkiezingsdebat met ruim 1000 studenten in Ahoy
Het EenVandaag-verkiezingsdebat in 2023. - © ANP/Sem van der Wal

Het EenVandaag-verkiezingsdebat De Toekomst van Nederland wordt onder toeziend oog van ruim duizend studenten op maandag 20 november gehouden in Ahoy Rotterdam. Dat geeft organiserende omroep AVROTROS maandag bekendgemaakt. Laatste wijziging: 9 oktober 2023, 16:52

“Bij het debat ligt de nadruk op jongeren. Er worden thema’s behandeld die voor jongeren ook belangrijk zijn, daarom proberen we ze erbij te betrekken. Dit is een goede locatie daarvoor”, legt een woordvoerder uit. In de RTM Stage, een zaal die tot bijna 8000 mensen kan hosten, zullen Dilan Yeşilgöz (VVD), Frans Timmermans (GL/PvdA), Geert Wilders (PVV), Rob Jetten (D66), Pieter Omtzigt (NSC) en Caroline van der Plas (BBB) vijftig minuten lang met elkaar in debat gaan onder leiding van presentator Pieter Jan Hagens.

In het debat komen de thema’s migratie, klimaat en economie/bestaanszekerheid aan bod, drie thema’s die volgens de omroep “de komende jaren bepalend zijn voor hoe Nederland eruitziet”. De studenten in de zaal zijn afkomstig van het mbo, hbo en de universiteit en krijgen een stem in korte filmpjes die de drie debatten inleiden. Het debat is maandag 20 november vanaf 18.20 uur te volgen bij NPO 1 en NPO Radio 1.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.