— vrijdag 11 oktober 2013, 09:18 | 0 reacties, praat mee

Een jaar offline

Het is de hang van elke twintiger om te voelen en beleven hoe dat was: leven zonder internet en mobiele telefoon. Ze zijn immers parallel aan de digitale revolutie volwassen geworden. Vandaar dat velen zich storten op projectjes van een x-periode zonder alle gadgets die het digitale leven te bieden heeft.

Journalistiekstudent Bram van Montfoort (26) pakte dat wel heel rigoureus aan en besloot een jaar lang te leven met enkel een typemachine en briefpapier. En hij schreef een boek over wat dat met hem heeft gedaan. Hij werd rustiger. Stiller. Productiever voor zijn studie. Hij kon ineens zijn dromen onthouden – want geen smartphone meer naast het bed, en voelde ineens de ruimte in zijn hoofd om op zoek te gaan naar zijn Portugese vader. Verdomde onhandig, dat was het soms ook. Daarom nu gewoon weer online, maar wel met mate.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.